Extra: social media hulp

Onze hulp bij de groei van jouw bedrijf stopt niet bij het opleveren van de video's. Wij kunnen je ook helpen op andere vlakken. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf, product of dienst een succes wordt. Een van de onderdelen van een succesvolle marketingstrategie is het plaatsen van je video's op Social Media op de juiste manier.  

Waarom is het goed plaatsen van de video’s belangrijk?

Google is de nummer één zoekmachine en YouTube de nummer twee! Het is dus belangrijk hoe jij je video's op YouTube plaatst. Met het video abonnement beschik je  over veel verschillende video’s. YouTube zal daarom een belangrijk verlengstuk van je website worden. Dan wil je natuurlijk wel dat deze aansluit bij jouw huisstijl en bedrijf.


Maar niet alleen het plaatsen op YouTube is belangrijk. Ook het uploaden van de video’s naar Facebook en LinkedIn is van belang voor je zichtbaarheid bij jouw doelgroep. En wat dacht je van eventueel Instagram,Pinterest, Snapchat en Twitter? Je hoeft uiteraard niet overal aanwezig te zijn. Maar als je er bent.... dan moet het natuurlijk wel goed zijn. De video’s moeten op de juiste manier worden geüpload, worden voorzien van een aansprekende tekst en onderdeel worden van een interessante tijdlijn. Met alleen een video uploaden ben je er (helaas) niet. 

Kun jij hier hulp bij gebruiken?

Veel van onze klanten gaven bij ons aan dat ze dit erg lastig vinden. Ze hebben mooie video’s, maar hoe plaats je die nu op de juiste wijze? En wanneer maak je daar tijd voor vrij? Om ook hierbij te kunnen helpen hebben wij nu een samenwerking met 'social media voor 99 euro'. Dit bedrijf is erin gespecialiseerd om het onderhoud van jou social mediakanalen te regelen. Ze plaatsen 2 to 3 keer iets op jouw kanaal, en schrijven ook alle tekst die hierbij komt. Zo komen er leuke berichtjes op jouw social media en kost het jou geen tijd. Dit kan je zo ook weer gebruiken om jouw mooie video's op een leuke manier te laten verspreiden.

Zij helpen jou graag hiermee! Dit is al mogelijk vanaf € 99,- per maand. 

Wat houdt de hulp in:
•    2 - 3 posts per week
•    Een persoonlijke social media manager
•    Gebruik van hashtags zodat posts sneller interactie krijgen
•    Passende afbeeldingen voor bij jouw posts
 

Uiteraard mag en kun je zelf ook nog steeds berichten plaatsen en wijzigen! Dit kan online via de handige tool.

Wil je onze hulp inzetten? 
Neem hiervoor even contact met ons op via hello@VideoAbo.nl.

Heb je al een abonnement bij ons en wil je deze extra dienst afnemen, mail of bel ons dan even.
Wil je eerst nog wat meer weten over onze Social Media hulp? Bel of mail ons dan gerust.