Privacy Policy

Privacy en cookies

De gegevens en informatie die de Wederpartij aan Jonker Communications h.o.d.n. VideoAbo (vanaf nu VideoAbo genoemd) verstrekt, zal voorgenoemde zorgvuldig en vertrouwelijk bewaren. VideoAbo zal op grond van de AVG een register van verwerkingsactiviteiten bijhouden. VideoAbo handelt altijd in overeenstemming met de AVG welke vanaf 25 mei 2018 van kracht is.

Hieronder een aantal verwerkingsactiviteiten waar de Wederpartij mee te maken kan krijgen:

  • De Wederpartij heeft bij en na het doorgeven van persoonsgegevens (zoals telefoonnummer, e-mailadres, naam en adres) het recht op inzage, recht op correctie en recht op verwijdering.
  • De website van VideoAbo kan gebruiksgegevens van de Wederpartij verzamelen door middel van cookies. 
  • De middels cookies verzamelde informatie kan worden gebruikt voor functionele en analytische doeleinden.
  • Bij het verzamelen van persoonsgegevens deelt VideoAbo geen informatie met derde partijen. De informatie wordt uitsluitend gebruikt voor het uitvoeren van de leveringsplicht of het afhandelen van een aanvraag of klacht.
  • Naast het delen van persoonsgegevens is het VideoAbo niet toegestaan om de persoonsinformatie van de Wederpartij uit te lenen, verhuren, verkopen, toevoegen aan publieke registers of op andere wijze openbaar te maken.
  • VideoAbo gebruikt de persoonsgegevens van de Wederpartij uitsluitend voor specifieke en noodzakelijke doeleinden. 
  • De opslag van persoonsgegevens of gebruiksgegevens duurt niet langer dan dat nodig is voor deze doeleinden.

Wanneer de Wederpartij een klacht wil indienen omtrent de persoonsgegevens, dan is de Wederpartij altijd gerechtigd om deze klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) in te dienen. De AP is verplicht om een dergelijke klacht in behandeling te nemen. Als blijkt, op grond van wettelijke bepaling of rechterlijke uitspraak, dat VideoAbo de persoonsgegevens aan derden verstrekt en VideoAbo zich niet kan beroepen op wettelijke, dan wel door een bevoegde rechter erkend of toegestaan recht van verschoning, dan is VideoAbo niet gehouden tot schadevergoeding of schadeloosstelling. Tevens is de Wederpartij niet gerechtigd tot ontbinding van de overeenkomst op grond van enige schade die hierdoor ontstaat. Bij het achterlaten van persoonsgegevens gaat de Wederpartij akkoord met het gebruik van deze informatie voor statistisch onderzoek of benaderingen voor klanttevredenheidsonderzoeken. De Wederpartij kan kenbaar maken dat hij/zij niet voor een dergelijk onderzoek benaderd wil worden.

Vragen en feedback

VideoAbo monitort en controleert regelmatig of zij nog aan het privacybeleid voldoet. Heeft u vragen over ons privacybeleid? Neem dan contact met ons op.


 

to the top

Tags

VideoAbo Pakketten

Maandelijks

  • 12 video’s per jaar
    Iedere maand een nieuwe video

    • Jouw tijdsinvestering:
    • 1x per drie maanden een halve filmdag

    • Kosten per maand (excl BTW):
€ 297

Twee wekelijks

  • 26 video’s per jaar
    Iedere 2 weken een nieuwe video
  • Jouw tijdsinvestering:
    1x per drie maanden een halve filmdag

    Kosten per maand (excl BTW):




€ 497

Wekelijks

  • 52 video’s per jaar
    Iedere week een nieuwe video

    • Jouw tijdsinvestering:
    • 1x per maand een halve filmdag

    • Kosten per maand (excl BTW):
€ 997

Standaard inbegrepen in elk pakket: 

  • VideoAbo denkt mee over de onderwerpen voor de video’s
  • VideoAbo schrijft de onderwerpen uit in professionele scripts
  • VideoAbo komt naar jou toe om te filmen
  • VideoAbo ontwikkelt en animeert jouw logo en grafische titels
  • VideoAbo maakt iedere video geschikt voor social mediakanalen 
  • VideoAbo regelt de muziekrechten van de stockmuziek

Video blog

Ik ga akkoord met het Privacybeleid*

VideoAbo is een video marketing bedrijf en helpt ondernemers met professioneel bewegend beeld op hun website en in hun marketing uitingen. Wij bedenken samen met jou wat je in een video moet vertellen en wanneer je een video moet plaatsen. Door dit in abonnementsvorm aan te bieden, blijven video’s actueel en bespaart het jou veel tijd. 

VideoAbo
Professionele kwaliteit nu bereikbaar

Dagelijkse Groenmarkt 2
2513 AL Den Haag

+31 85 13 01 531
hello@VideoAbo.nl

VideoAbo - Professionele kwaliteit nu bereikbaar

Professionele kwaliteit nu bereikbaar