Wat is VideoAbo

Wat wij doen

VideoAbo helpt organisaties met het communiceren van hun (marketing)boodschap via bewegend beeld. Met video wordt deze communicatie namelijk nog efficiënter bereikt. 

Een Video Abonnement

Via een abonnementsvorm leveren we kwalitatieve korte video’s die waarde toevoegen aan het succes van jouw bedrijf. Deze korte video's zijn geschikt voor op je website, Facebook-, Instagram-, en LinkedInpagina. We bieden wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse pakketten aan waardoor je regelmatig zichtbaar blijft op het internet. Door onze gestructureerde aanpak en jarenlange ervaring kunnen we kwalitatief hoogwaardige video's leveren voor een relatief lage prijs. Wil je weten hoe wij dat doen? Lees dan het stappenplan verderop op deze pagina.


Het Stappenplan


Stap 1: de intake
Wat wil je bereiken in je marketingstrategie en communicatiedoelen? Dit zijn vragen die worden beantwoord tijdens de intake. Op basis daarvan geven wij een advies hoe je dit met video kan bereiken. 

Stap 2: de opnames
Twee weken voor de opnames ontvang je het briefingsdocument. Hierin staan de onderwerpen die we tijdens de draaidag gaan filmen. Een week voor de opnames ontvang je de scripts. Zo is er nog genoeg tijd voor eventuele voorbereidingen.  

Stap 3: de montage
De video's worden direct gemonteerd. Daarna worden ze in een online reviewtool naar jou toegestuurd. Hierin kun je meteen feedback geven op de video. Onze editors krijgen deze correcties automatisch te zien. Zij zullen deze meteen aanpassen naar jouw wensen. 

Stap 4: het uploaden
Gemonteerd en gecontroleerd en klaar om opgestuurd te worden. Jij krijgt mail wanneer de video's zijn klaargezet in je persoonlijke VideoAbo omgeving. De video kan worden verspreid!

Stap 5: eventueel hulp bij de verspreiding
De video’s moeten op de juiste manier worden geüpload, worden voorzien van een aansprekende tekst en onderdeel worden van een interessante tijdlijn. Kun jij hier hulp bij gebruiken? Lees dan even verder op onze pagina hulp bij social media.